Lyssna aldrig på dreamstealers som inte testat! 2019-06-19T09:37:21+00:00

Project Description

Lyssna aldrig på dreamstealers!

På årets tillväxtgala träffas, hyllas och uppmärksammas företagare i Östhammars kommun. Under galan uppmärksammas också de unga entreprenörerna Emma Roos, Joel Engström och Alma Edvinsson från Bruksgymnasiet.

Med sitt UF-företag Signal Safe UF och sin innovativa idé och produkt har de vunnit flera priser under året som unga företagare. Årets som företagare beskriver de själva som lärorik och rolig:

— Den viktigaste lärdomen har varit vikten av samarbete. Vi alla är väldigt olika individer med olika intressen och olika styrkor, vilket vi var tvungna att ta hänsyn till för att få ett fungerande samarbeta och företag. Vi tar också med oss kunskapen om hur man startar, driver och avvecklar ett företag i praktiken, säger Emma, Joel och Alma.

Gruppen kom själva på idén att ta fram ett nyckelfodral som förebygger bilstölder och har hyllats för sin kreativa idé. Under den regionala UF-mässan vann de första pris i årets företag i Östhammars kommun, men också andra plats i årets innovation och tredje plats i årets hantverk.

De unga entreprenörerna delar också med sig av sitt bästa råd till andra som bär på en idé och vill förverkliga den:

— Lyssna aldrig på dreamstealers som inte testat! Har du en bra idé – våga prova!

Kontakt

Ulf Andersson, Näringslivschef
Tel: 070-629 60 85
E-post: ulf.andersson@osthammar.se

Ellinor Nordensten, Näringslivsutvecklare
Tel: 070-257 87 41
E-post: ellinor.nordensten@osthammar.se


Nyhetsbrev

Prenumerera på “Tillväxtnytt”: